Innersense styling. pěna na kudrnaté vlasy - I Create Definition

300 Kč
S DPH

Lehká stylingová pěna na úpravu přirozeně kudrnatých vlasů. Vlasy hydratuje a vyhlazuje krepatění. Travel size.

Počet
Skladem

ISPNKV
Obsah balení
70 ml

Pěna je vhodná pro všechny typy kudrnatých vlasů. 

S obsahem aloe vera pro hydrataci a posílení vlasů a amarantových semen, jež pomáhají zpevnit a zesílit prameny pro plnější, hustší a zdravěji vypadající vlasy.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Voda/Aqua/EAU, Sacharóza, Pullulan, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Galactoarabinan, Pyrus Malus (jablko) extrakt z ovoce, Sorbát draselný, Levulinát sodný, Kyselina citronová, Lavandula Angustifoldera Angustifolia ) Olej, extrakt ze semen Amaranthus Caudatus, glukonát sodný, fosfolipidy, olej ze semen Linum Usitatissimum (lněný olej), glycin sojový (sójový) olej, benzoát sodný, ovocný olej Caryocar Brasiliense (pequi), linaloolᵻ.

*Certifikované organické

Aplikujte 1-2 pumpičky do rukou a vetřete nebo vmasírujte do mokrých vlasů. Vlasy můžete nechat proschnout přirozeně na vzduchu pro přirozený vzhled nebo za pomocí difuzéru vysušte do maximálně definované textury.