Innersense Sea mist - I Create Waves

330 Kč
S DPH

Sprej s himalájskou růžovou solí pro vytvoření dokonalých plážových vln, textury a objemu. Travel size.

Počet
Skladem

ISMICW
Obsah balení
59 ml

Sprej s himalájskou růžovou solí Innersense. Kromě soli obsahuje i ametystový minerál, díky čemu je tento sprej bohatý na minerály. Obsahuje také šťávu z aloe vera a dodává tak vlasům hydrataci, chrání je před ulamováním konečků a vysoušením. Obsahuje extraky z bylinek a díky tak bohatému složení si nese svoji úžasnou energii.

S tímto produktem, baleným ve skleněné designové lahvičce, vytvoříte dokonalé plážové vlny, texturu a objem. Neměl by chybět v žádné koupelně pro své široké využítí, hodí se pro všechny typy vlasů.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Water, Sodium Chloride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Potassium Sorbate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Sodium Phytate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Angelica Archangelica Root Water, Citric Acid, Amethyst Powder, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Tilia Cordata Flower Extract, Linalool Ϯ, Limonene Ϯ

*Certified Organic

†A natural component of essential oils

Nastříkejte malé množství spreje do suchých, nebo mokrých vlasů a upravte dle potřeby.