Innersense pěnové tužidlo - I Create Lift Volumizing Foam

300 Kč
S DPH

Oceněná objemová pěna Innersense tvoří krásné a bohaté vlasy od kořínků až po konečky. Travel size.

Počet
Na skladě není dostatek produktů

IPTICLVF
Obsah balení
70 ml

Vlasy jsou po použití lesklé a v případě potřeby jde snadno vyčesat. Vymývá se bez zbytku, nedochází tak k zanášení vlasů jako u konvenčních produktů.

Organické a certifikované suroviny se postarají o skvělý účinek. Med je zde zastoupen jako přírodní pryskyřice a dodává pevnost, zároveň díky své schopnosti hydratovat, vlasy nevysušuje. Celý proces podporuje aloe vera, rýžový protein a čaj roibos.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Water, Pullulan, Galactoarabinan, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Hydrolyzed Rice Protein, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sorbitol, Potassium Sorbate, Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil , Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Vanillin, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hydroxypropyltrimonium Honey, Sorbic Acid, Citric Acid, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Macelignan, Tocopherol, LinaloolϮ, LimoneneϮ

*Certified Organic

†A natural component of essential oils

Naneste malé množství pěny na ručníkem vysušené vlasy, vetřete do jejich délek a vyfoukejte pro efekt rovných vlasů.

Pro vytvoření vln naneste pěnu do vlhkých vlasů, namačkejte do vln a nehte volně uschnout, nebo vyfoukejte přes difuzér.