Innersense lak na vlasy - I Create Finish

260 Kč
S DPH

Lehký tužící lak na vlasy s mechanickým rozprašovačem. Travel size.

Počet
Skladem

ILNVICF
Obsah balení
59 ml

Vlasy jsou po použití lesklé a v případě potřeby jde snadno vyčesat. Vymývá se bez zbytku, nedochází tak k zanášení vlasů jako u konvenčních produktů.

Organické a certifikované suroviny se postarají o skvělý účinek. Med je zde zastoupen jako přírodní pryskyřice a dodává pevnost, zároveň díky své schopnosti hydratovat, vlasy nevysušuje. Celý proces podporuje aloe vera, rýžový protein a čaj roibos.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Alcohol (Dent), Water, Sucrose, Glycerin, Acacia Senegal Gum*, Hydrolyzed Rice Protein, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Aspalathus Linearis Leaf Extract*, Honey Extract*, Lavandula Angustifolia (Lavender)Oil, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Leaf Ferment Filtrate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hydrolyzed Quinoa, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool†, Limonene†.

*Certified Organic

†A natural component of essential oils

Nastříkejte z dostatečné vzdálenosti pro finální úpravu vlasů.