Innersense stylingový krém na vlny - Quiet Calm Curl Control

260 Kč
S DPH

Stylingový krém pro definici a tvarování vln. Travel size.

Počet
Skladem

ISKNTV
Obsah balení
59 ml

Stylingový krém slouží zároveň proti krepatění vlasů a lze jej využít i jako ochranné mléko před foukáním vlasů do vln i do hladka. Má silně hydratační a vyživující schopnost díky obsahu organických a certifikovaných surovin jako například čaj roibos, ovesný protein, bambucké máslo, med, eukalyptus, květové esence a další botanické extrakty a bylinky. Hodí se také jako výživa suchých konečků.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Sorbitol Powder, Cetrimonium Chloride, Tocopherol, Potassium Sorbate, Nelumbium Speciosum (Lotus) Flower Oil*, Plumeria Alba (Frangipani) Flower Extract, Avena Sativa (Oat) Seed Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil*, Plumeria Alba (Frangipani) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Aspalathus Linearis Leaf Extract*, Schoenanthus (Lemongrass) Extract*, Honey Extract*, Sodium Benzoate, Citric Acid, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linalool†, Limonene†

*Certified Organic

†A natural component of essential oil

Naneste malé množství krému do vlhkých vlasů a prsty vytvarujte vlny dle potřeby, poté můžete zlehka vyfoukat, nebo nechat volně uschnout. Pro hladký efekt vyfoukejte do hladka.