Innersense stylingová pasta - Inner Peace Whipped Creme Texturizer

660 Kč
S DPH

Šlehaný krém pro texturu zpevnění vlasů Innersense. Tento krém si oblíbíte pro finální úpravu vlasů, hodí se pro všechny typy vlasů a jejich úpravu. Uhladí poletující vlásky a podrůstky, vytvaruje vlnky. Působí také proti krepatění a dodává vlasům hydrataci, takže ho můžete používat denně bez obav.

Počet
Skladem

ISSPIPWC
Obsah balení
90 g

Obsahuje olej květů pomeranče, bambucké máslo, olivový olej a med. Organické certifikované suroviny jsou zpracované tak, aby vlasy nezatížily.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Water, Beeswax*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cetearyl Alcohol, Maltodextrin/VP Copolymer, Cetyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Behentrimonium Methosulfate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus)*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*,Cetyl Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Quinoa, Panthenol (Vitamin B-5), Limonene†.

*Certified Organic

†A natural component of essential oils

Malé množství krému naneseme do jednotlivých sekcí a upravíme do požadovaného tvaru.