Innersense uhlazující krém na vlasy - Serenity Smoothing Cream

800 Kč
S DPH

Krém vytvoří hladký účes bez zatížení během fouání. Zároveň vlasy chrání před tepelnou úpravou a vlasy vyživuje. 

Počet
Skladem

ISMICW
Obsah balení
177 ml

Baobab, máslo z mangových semínek, avokádový a kokosový olej pomáhají vyhlazovat strukturu vlasu, snižují krepatění a uzamykají vlhkost.

Ideální pro všechny typy vlasů a textury.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sodium Gluconate, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter*, Plumeria Acutifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Levulinate, Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Quinoa, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil Expressed, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Equisetum Arvense Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Citric Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate†, Limonene†.

*Certified Organic

ᵻA natural component of essential oils

Aplikujte malé množství na vlhké vlasy, konečky prstů rozetřete od kořínků ke konečkům. Vyfoukejte a zahřejte podle potřeby pro hladké vyfoukané vlasy.