INNERSENSE harmonizující šampon na jemné a středně silné vlasy - náplň

1 890 Kč
S DPH

Náplň jemného čistícího a harmonizujícího šampon Innersense. Přináší ojedinělou péči o vlasy jemné až středně silné. Pečující lázeň vlasy myje tak šetrně, jak jen to jde a zanechává je vzdušné a plné objemu. Během mytí vlasy hydratuje, opečovává a to díky výtažkům z kokosu, dýňových semínek, zeleného čaje, ale také díky obsahu oleje z květů pomeranče který podpoří všechny smysly.

Počet
Skladem

IJCHSN
Obsah balení
946 ml

Jemný čistící a harmonizující šampon Innersense přináší ojedinělou péči o vlasy jemné až středně silné. Pečující lázeň vlasy myje tak šetrně , jak jen to jde a zanechává je vzdušné a plné objemu. Během mytí vlasy hydratuje, opečovává a to díky výtažkům z kokosu, dýňových semínek, zeleného čaje, ale také díky obsahu oleje z květů pomeranče který podpoří všechny smysly. Tento šampon se hodí pro pokožku, která má sklony tvorbě lupů, nebo maštění vlasové pokožky. Krásně voní po pomerančích.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Mohlo by vás také zajímat