INNERSENSE oživující šampon na barvené vlasy 295 ML

750 Kč
S DPH

Oživující šampon na barvené vlasy Innersense chrání barvu a chemicky ošetřené vlasy jemně čistí, dodává jim potřebnou hydrataci i lesk. Obsahuje organické a certifikované suroviny. Kokosový ořech, bambucké máslo, olej z dýňových semínek vlasy chání a vyživuje.

Počet
Skladem

IKHS
Obsah balení
295 ml

Oživující šampon na barvené vlasy Innersense chrání barvu a chemicky ošetřené vlasy jemně čistí, dodává jim potřebnou hydrataci i lesk.

Obsahuje organické a certifikované suroviny. Kokosový ořech, bambucké máslo, olej z dýňových semínek vlasy chání a vyživuje. Účinné složky také pomáhají před oxidací a blednutím barvy. Botanické extrakty doplňují energii vlasům i pokožce a mytí se stává oblíbeným rituálem.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

INGREDIENTS:

Water, Aqua- EAU Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus), Hydroxypropyltrimonium Honey, Sorbic Acid, Hydrolyzed Quinoa, Hydrolyzed Rice Protein,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid, Citrus Sinensis (Orange) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil*, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Coconut Acid, Sodium Isethionate.

*Certified Organic

†A natural component of essential oils

Šampon Innersense naneste na mokré vlasy, jemně vmasírujte, opláchněte a proces opakujte.

Mohlo by vás také zajímat