• Nové

Likami noční maska recharge sleep mask

1 290 Kč
S DPH

Intenzivní omlazující exfoliační noční maska​​.

AHA – kyselina hyaluronová – niacinamid

Počet
Skladem

LNMRSM
Obsah balení
50 ml

Recharge Sleep Mask nabízí pokročilý přístup k noční péči o pleť. Tato noční pleťová péče funguje na bázi hydratace a exfoliace. Podporuje přirozenou obnovu pokožky během spánku, pomáhá redukovat nerovnosti pleti a pleť rozjasňuje. Obsahuje kyselinu hyaluronováou, glycerin, niacinamid, vrbovou kůru a AHA kyseliny. AHA působí přes noc jako exfoliant a omlazení pleti a přispívají k zářivému a obnovenému vzhledu každé ráno.

Aqua, Caprylic/capric Triglyceride, Glycerin**, C10-18 Triglycerides, Xanthan Gum, Glyceryl Stearate SE, Sodium Stearoyl Lactylate, Sodium Hydroxide, Niacinamide, Glycolic Acid, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Tapioca Starch, Tocopheryl Acetate, Malic Acid, Tartaric Acid, Glyceryl Undecylenate, Algin, Citrus aurantium Bergamia Peel Oil, Sodium Hyaluronate, Salix Alba Bark Extract, Lavandula angustifolia Oil, Phytic Acid, Citric Acid Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene*, Linalool*, Geraniol*.

(* from 100% natural essential oils / ** certified organic)

Pro optimální účinek Recharge Sleep Mask začněte s důkladně vyčištěným obličejem. Naneste rovnoměrnou vrstvu na obličej a krk, vyhněte se citlivé pokožce kolem očí. Nechte masku působit přes noc. Pro citlivou pokožku nebo rychlejší ošetření nechte působit 15-20 minut a opláchněte vlažnou vodou. Pro dodatečnou péči jej můžete smíchat s několika kapkami pleťového olejového séra. Používejte 1-2x týdně večer. Ráno zakončete SPF pro optimální ochranu a výsledky.