• Nové

Likami noční krém Goodnight Renewal Cream

1 290 Kč
S DPH

Obnovující noční hydratační krém proti stárnutí pleti.

omega+ – retinol – ceramidy

Počet
Skladem

LNKGRC
Obsah balení
50 ml

Obnovující noční krém je průlomovou inovací v noční péči o pleť, která byla vyvinuta tak, aby pečovala o vaši pleť, když spíte. Tento luxusní noční krém kombinuje biotechnologie s přírodními výtažky pro hluboké omlazení a hydrataci pleti. Díky bohaté a vyživující textuře krém účinně bojuje proti známkám únavy a stárnutí a zajišťuje, že se každé ráno probudíte s viditelně svěžejší a živější pokožkou.

Aloe barbadensis Leaf Juice**, Prunus amygdalus Dulcis Oil**, Maltodextrin, Glycerin**, Butyrospermum Parkii Butter**, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Adansonia Digitata Seed Oil**, Opuntia ficus indica Seed Oil**, Cetearyl Alcohol, Microcrystalline Cellulose, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Xanthan Gum, Sorbitan Oleate, Glyceryl Undecylenate, Cellulose Gum, Argania spinosa kernel Oil**, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Aqua, Sodium Hyaluronate, Mentha piperita Oil, Copernicia Cerifera Cera, Dimethylaminoethanol Tartrate, Polysorbate-20, Retinol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Disodium Cocoamphoacetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Squalane, Tocopherol, Glucosyl Ceramide, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Extract, Citric Acid, Phytic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene*, Linalool*.

(* from 100% natural essential oils / ** certified organic)

Začněte důkladným čištěním a tonizací obličeje. Po této přípravě (a případné aplikaci sér) naneste malé množství krému na obličej a krk, dávejte pozor, abyste se vyhnuli citlivé pokožce kolem očí. Jemně krém vmasírujte. Krém působí intenzivně po celou noc, výsledkem je hydratovaná a zdravěji vypadající pleť po probuzení. Dokončete svou ranní rutinu přípravkem SPF pro optimální ochranu a nejlepší výsledky.