• Sleva

EOEL Sójová svíčka Flower Power, vel. L

1 490 Kč
690 Kč Ušetříte 800 Kč
S DPH

Osvěžující vůně sladké fialky, pudrové pivoňky a černého čaje je opojnou květinovou vůní evokující letní prosluněné dny. Sladké květinové tóny fialky v kombinaci se zemitou vůní černého čaje daly vzniknout modernímu pojetí květinové klasiky.

Doba hoření: cca 85 hodin

Počet
Skladem

FP-09_L
Obsah balení
500 ml

Ručně vyráběné svíčky Earl of East London jsou vytvořeny ze sójového vosku a nejkvalitnějších rostlinných vůní a esenciálních olejů. Speciální bavlněné knoty umožňují čisté hoření a rovnoměrný rozptyl vůně. Svíčky jsou dodávány v designových skleničkách z tmavého skla, které vkusně doplní každý interiér.

Péče o svíčku a bezpečnostní pokyny:

Svíčka bude déle a lépe hořet, pokud dodržíte následující doporučení. Při prvním zapálení nechte svíčku hořet alespoň tak dlouho, aby se vosk rozpustil po celé ploše. Před každým zapálením zkraťte knoty na cca 0,5 cm, což lze udělat jednoduše tak, že spálený knot uštípnete prsty. Nezapalujte svíčku na dobu delší než 4 hodiny. Sklo může být po delším hoření vekmi horké. Nenechávete vypálit svíčku až na dno, přímý kontakt plamene se sklem může způsobit jeho prasknutí. Nenechávejte hořící svíčku v průvanu, v blízkosti hořlavých materiálů a  v dosahu dětí a zvířat.