• Nové

RMS Buriti Bronzer

850 Kč
S DPH

Oblíbený kultovní krémový bronzer pro dokonalý sun-kissed efekt.

Počet
Skladem

RMSBB
Obsah balení
5,5 g

Několikrát oceněný krémový bronzer. Dodává pleti autentický lehce opálený, zdravý vzhled s minimálním úsilím. Bronzer pleť nejen povrchově rozjasní, ale díky přírodnímu složení pleti skutečně dodá zdravý glow efekt, šťavnatost, hydratuje ji a vyživuje.

Plastové uzávěry jsou 100% PCR, zbytek obaluj je skleněný. Vnější papírový obal je vyrobený z 80 % z recyklovaného papíru a rostlinného inkoustu.

*Cocos Nucifera (kokosový) olej, *včelí vosk/Cera Alba/Cire d'abeille, Simmondsia Chinensis (jojobový) olej ze semen, *Theobroma kakaové (kakaové) máslo ze semen, slída, *Ricinus Communis (Castor) olej ze semen, *Rosmarinus Officina Extrakt z listů (rozmarýnu), *Helianthus Annuus (slunečnicový) olej ze semen, tokoferol (bez GMO), **Mauritia Flexuosa (Buriti) ovocný olej, oxid titaničitý (CI 77891), oxidy železa (CI 77491, CI 777499 CI 777499 CI ), červená 7 (CI 15850).

* Certifikované organické ** Wildcrafted

Aplikujte prsty nebo štětcem na krémové pordukty na výčnělky na obličeji, o které se přirozeně opírá sluníčko - horní část čela, lícní kosti, nos, brada.

Mohlo by vás také zajímat