INNERSENSE harmonizující šampon na jemné a středně silné vlasy 295 ML

750 Kč
S DPH

Jemný čistící a harmonizující šampon Innersense přináší ojedinělou péči o vlasy jemné až středně silné. Pečující lázeň vlasy myje tak šetrně , jak jen to jde a zanechává je vzdušné a plné objemu. Během mytí vlasy hydratuje, opečovává a to díky výtažkům z kokosu, dýňových semínek, zeleného čaje, ale také díky obsahu oleje z květů pomeranče který podpoří všechny smysly.

Počet
Na skladě není dostatek produktů

IJCHS
Obsah balení
295 ml

Jemný čistící a harmonizující šampon Innersense přináší ojedinělou péči o vlasy jemné až středně silné. Pečující lázeň vlasy myje tak šetrně , jak jen to jde a zanechává je vzdušné a plné objemu. Během mytí vlasy hydratuje, opečovává a to díky výtažkům z kokosu, dýňových semínek, zeleného čaje, ale také díky obsahu oleje z květů pomeranče který podpoří všechny smysly. Tento šampon se hodí pro pokožku, která má sklony tvorbě lupů, nebo maštění vlasové pokožky. Krásně voní po pomerančích.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Hlavní ingredience:

Kokosový ořech, rýžové otruby a avokádový olej - poskytuje šetrné a jemné mytí bez sulfátů.

Olej z dýňových semínek - harmonizuje, prokrvuje a uvolňuje.

Zelený čaj - díky vysokému obsahu antioxidantů, obnovuje a působí anti-age efektem.

Olej z brusinek - zvláčňuje, hydratuje a pokožku i vlasy.

INGREDIENTS:

Water, Aqua- EAU, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Butyrosepermum Parkii (Shea Butter), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil6, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus), Cucurbita Pepo (Pumpkin Seed Oil)*, Hydroxypropyltrimonium Honey, Hydrolyzed Quinoa, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Rice Protein, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado)* Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango)* Fruit Extract.

*Certified Organic 

†A natural component of essential oils

Šampon Innersense naneste na mokré vlasy, jemně vmasírujte, opláchněte a proces opakujte.

Mohlo by vás také zajímat