• Nové

rms legendary serum lipstick - mickey

1 050 Kč
S DPH

Rtěnka, sérum na rty a silná pigmentace v jednom produktu. Až 8 hodinová hydratace rtů.

Mickey - teplá hnědá

Počet
Skladem

RMSLSLMi
Obsah balení
3,5 g

Plně krycí long-wear rtěnka v jedné vrstvě. Super lehké ale vysoce pigmentované nevysušující složení na vodní bázi rty hydratuje, vyhlazuje pro sametový finish. Tato inovativní rtěnka dodá rtům potřebnou péči a chladivý pocit při aplikaci.

Většina vody ve složení byla nahrazena organickou vodou z hořkých třešní, která hydratuje, vyhlazuje a revitalizuje pokožku. RMS Adaptogenic Herbal Blend vyrovnává a výtažek ze švestky Kakadu chrání, zatímco komplex Trio-Wax poskytuje sametový vzhled podobný séru. Vše v 8 nádherných odstínech vytvořených samotnou Rose-Marie a pojmenovaných podle legend v jejím vlastním životě.

*Prunus Cerasus (hořká třešeň) ovocná voda, jojobové estery, Helianthus Annuus (slunečnicový) vosk ze semínek, voda/voda/voda, *alkohol denat., skvalan (rostlinný), glycerin, olej ze semen Helianthus annuus (slunečnicový) unsaponifi Oxid křemičitý, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Isononyl Isononanoate, Acacia Decurrens (Mimosa) Květinový vosk, Polyglycerin-3, Sorbát draselný, Tokoferyl Acetát, *Výtažek z plodů vanilky Planifolia, Polyglyceryl-3 Diisostearát, *Simmondsia (Simmondsia) Olej ze semen, tokoferol (bez GMO), *květ měsíčku lékařského (Calendula Officinalis), *extrakt z listu Equisetum Arvense (přeslička), *extrakt z květu Hypericum Perforatum (třezalka tečkovaná), *kořen Curcuma Longa (kurkuma), *Hemidesmus Indicus Extrakt z kořene (Country Sarsaparilla), *Extrakt z kořene Withania Somnifera (Ashwagandha), Extrakt z plodů Terminalia Ferdinandiana (Švestka Kakadu), Extrakt z kořene Glycyrrhiza Glabra (Lékořice), *Extrakt z listů Olea Europaea (Oliva), Oxid titaničitý (CI 77891) Modré 1 jezero (CI 42090), Červené 28 jezero (CI 45410), Oxidy železa (CI 77491, CI 77499), Žluté 5 (CI 19140).

Otáčejte spodní částí pouze jednou, dokud nezacvakne, a poté jemně aplikujte na rty. Použijte okraj tuby jako vodítko pro bezchybnou aplikaci. Lze nosit samostatně nebo s tužkou na rty. Pro jemnější vzhled použijte prsty k jemnému vklepání barvy do rtů. Po aplikaci nezapomeňte zacvaknout zpět víčko.