INNERSENSE krémová hydratační maska 177 ML

800 Kč
S DPH

Krémová hydratační maska Innersense je přímo určená pro vlasy suché, zničené a dehydratované. Má hutnější konzistenci k vlasům dobře přilne a vyživí je, stačí jí menší množství. Vlasy jsou po použití hedvábně jemné a lesklé. 

Počet
Skladem

IKHM
Obsah balení
177 ml

Krémová hydratační maska Innersense je přímo určená pro vlasy suché, zničené a dehydratované. Má hutnější konzistenci k vlasům dobře přilne a vyživí je, stačí jí menší množství. Vlasy jsou po použití hedvábně jemné a lesklé.

Obsahuje organické a certifikované suroviny, jako například tamanu olej, bambucké máslo, kokosový olej, extrakt proteinů z quinoi. Aroma zážitek zajistí vůně esenciálních olejů z šalvěje a extrakt vanilky.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

INGREDIENTS:

Water, Aqua- EAU, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut Oil)*, Stearalkonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil , Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Vanillin, Pogostemon Cablin Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Sodium Benzoate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Oil*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Camellia Japonica (Camellia) Oil, Oryza Sativa (Rice) Extract*, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Citric Acid, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Taraxacum Officinale (Dandelion) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Hydrolyzed Quinoa, Benzyl Alcohol, Vacciniumm Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Linalool†, Limonene†.

*Certified Organic

†A natural component of essential oils

Naneste na ručníkem vysušené vlasy po použití šamponu Innersense. Nechte působit 5-10 minut, poté důkladně opláchněte. Můžete nanést ještě i kondicioner a opět důkladně opláchnout.