INNERSENSE detoxikační projasňující maska na vlasy 177 ML

800 Kč
S DPH

Detoxikační rozjasňující maska Innersense pro zvýšení lesku vlasů a zdraví pokožky. Slouží také k odstranění nahromaděných usazenin z produktů, vlasy tak viditelně projasňuje.

Počet
Skladem

IDPVM
Obsah balení
177 ml

Detoxikační rozjasňující maska na vlasy pro zvýšení lesku vlasů a zdraví pokožky. Slouží také k odstranění nahromaděných usazenin z produktů, vlasy tak viditelně projasňuje.

Ideální je pro všechny typy vlasů, dodá jemnost a objem. Vyčištěné vlasy lépe pojmou výživné složky dodávané v ostatních produktech.

Čistí vlasy pomocí dřevěného uhlí, kaolínového jílu a certifikovaného organického bílého octa, aniž by vlasy vysušovala.

Dřevěné uhlí jemně detoxikuje, pomáhá odvádět nečistoty, toxiny z vlasů a pokožky hlavy.

Kaolin, nazývaný také „porcelán“, je měkký bílý jíl pojmenovaný podle čínského kopce (Kao-ling), ze kterého se těžil. Tento jíl pomáhá odstraňovat přebytečnou mastnotu, nečistoty a usazeniny z vlasů a pokožky hlavy. 

Certifikovaný organický bílý ocet, pomáhá zvyšovat lesk, vyrovnávat pH a snižovat krepatění a pórovitost vlasů.

Obsahuje také výživné složky jako: rýžový olej, extrakt z oliv, bambucké máslo, extrakt ze semínek baobabu, olej z květů ylang ylang, levanduli, olej z kůry pomeranče, olej z pačuli, šalvěj, quinoia, panthenol. 

Výborně působí jako prevence, ale je vhodná i na vlasy s citlivou nebo problematickou pokožkou, kterou trápí například lupy.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

INGREDIENTS:

Water, Cetearyl Alcohol, Kaolin, Glycerin, Vinegar*, Charcoal Powder, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Behentrimonium Methosulfate, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Stearalkonium Chloride, Hydrolyzed Quinoa, Epilobium Angustifolum Flower/Leaf/Stem Extract, Panthenol (Vitamin B-5), Potassium Sorbate, Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract, Sodium Levulinate, Stearyl Alcohol, Amine HCL, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia(Lavender) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Linalool, Limonene.

*Certified Organic

ᵻ A natural component of essential oils

*Certified Organic

Naneste na mokré vlasy, od kořínků až ke konečkům, promasírujte. Nechejte působit 3-5 minut. Důkladně opláchněte. Pokračujte klasicky šamponem a kondicionérem Innersense Organic Beauty.

Pokud jsou vlasy hodně nečisté a plné stylingu předem je jednou umyjte šamponem, naneste masku a následně znovu umyjte a použijte kondicioner.