INNERSENSE lehký každodenní kondicionér 295 ML

800 Kč
S DPH

Lehký denní čistící kondicionér Innersense je ideální pro jemnější typ vlasů, nezatěžuje a usnadňuje rozčesávání. Vyživuje vlasy i vlasovou pokožku. Certifikovaný organický olej z květů pomeranče a aloe vera posiluje kořínky a olej z avokáda dodává vlasům lesk.

Počet
Skladem

ILDK
Obsah balení
295 ml

Lehký denní čistící kondicionér Innersense je ideální pro jemnější typ vlasů, nezatěžuje a usnadňuje rozčesávání. Vyživuje vlasy i vlasovou pokožku.

Certifikovaný organický olej z květů pomeranče a aloe vera posiluje kořínky a olej z avokáda dodává vlasům lesk. Má krásnou jemnou vůni, nezatěžuje vlasy a je lehčí konzistence, ale i tak stačí použít jen malé množství a vlasy jdou dobře rozčesat.

Produkty Innersense jsou jedinečné díky svému čistému složení, zároveň jsou velmi účinné a profesionální, vlasy nezatěžují a s láskou o ně pečují. Vůně produktů jsou jemné a nedráždivé, nepoužívají syntetické parfemace, jsou tedy snášeny i na citlivé pokožce, nebo při kožních problémech.

Naneste na vlhké vlasy po použití šamponu Innersense. Nechte působit cca 3 minuty, poté důkladně opláchněte.

INGREDIENTS:

Water, Aqua- EAU, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearalkonium Chloride, Aloe Barbensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyroseperum Parkii (Shea Butter)*Sodium Benzoate, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil*,Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Cocos Nucifera (Coconut Oil)*, Hydrolyzed Quinoa, Hydrolyzed, Rice Protein, Camerllia Sinesis (Green Tea) Leaf Extract*

*Certified Organic